Samen staan we sterk

Of het nu voor, tijdens of na schooltijd is: investeren in bewegen is investeren in de ontwikkeling van kinderen. Ook voeding en gedrag spelen daarin een belangrijke rol, laten we dat vooral niet vergeten. Omdat we samen sterker staan, betrekken we de omgeving van de kinderen actief bij de uitvoering van onze programma's.

Scholen en kinderopvang zijn voor ons essentiele samenwerkingspartners. Samen willen we jongeren enthousiast maken voor sport, kunst en cultuur. Universele programma's als Smart and Fit en SuperFIT zijn inmiddels een groot succes. Daarnaast geven we gevraagd en ongevraagd advies aan scholen, leerkrachten en andere professionals en bieden als daar behoefte aan is ondersteuning op maat. We willen niet onvermeld laten dat we in de gemeenten Sittard-Geleen en Stein verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de JOGG-aanpak, Jongeren op Gezond Gewicht.

Ons aanbod is breed, van multidisciplinaire programma's tot de inzet van een vakleerkracht. Dat en veel meer om ons gezamenlijke doel te realiseren: het bevorderen van de gezondheid van kinderen, verbeteren van de motoriek en tegengaan van overgewicht.

 • maandag 13 mei 2024
  Beweegcongres Westelijke Mijnstreek

  Op woensdag 18 september 2024 organiseren we de tweede editie van het Beweegcongres Westelijke Mijnstreek.

  lees meer
 • zondag 12 mei 2024
  Week voor de Gezonde Jeugd!

  Iedere dag komen we een stapje dichterbij een gezonde samenleving. Samen zorgen we ervoor dat kinderen gezond kunnen opgroeien. In 2024 zal de Week voor de Gezonde Jeugd plaatsvinden van 10 tot en met 15 juni.

  lees meer