Samen staan we sterk

Of het nu voor, tijdens of na schooltijd is: investeren in bewegen is investeren in de ontwikkeling van kinderen. Ook voeding en gedrag spelen daarin een belangrijke rol, laten we dat vooral niet vergeten. Omdat we samen sterker staan, betrekken we de omgeving van de kinderen actief bij de uitvoering van onze programma's.

Scholen en kinderopvang zijn voor ons essentiele samenwerkingspartners. Samen willen we jongeren enthousiast maken voor sport, kunst en cultuur. Universele programma's als Smart and Fit en SuperFIT zijn inmiddels een groot succes. Daarnaast geven we gevraagd en ongevraagd advies aan scholen, leerkrachten en andere professionals en bieden als daar behoefte aan is ondersteuning op maat. We willen niet onvermeld laten dat we in de gemeenten Sittard-Geleen en Stein verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de JOGG-aanpak, Jongeren op Gezond Gewicht.

Ons aanbod is breed, van multidisciplinaire programma's tot de inzet van een vakleerkracht. Dat en veel meer om ons gezamenlijke doel te realiseren: het bevorderen van de gezondheid van kinderen, verbeteren van de motoriek en tegengaan van overgewicht.

 • maandag 20 maart 2023
  SuperFIT ouderactiviteiten

  Vanaf het begin van het schooljaar tot aan de carnavalsvakantie hebben drie tweedejaars stagiaires Sportkunde stage gelopen op verschillende opvanglocaties in Sittard-Geleen en Stein. Één van hun opdrachten was het organiseren van een activiteit voor peuters en ouders samen. 

  lees meer
 • donderdag 9 februari 2023
  SuperFIT start bij Humankind

  Sinds kort is SuperFIT gestart bij kinderopvangorganisatie Humankind. Het eerste cluster is in februari gestart, na de zomervakantie zullen meer clusters volgen. Langzaam worden steeds meer locaties in Limburg SuperFIT. 

  lees meer