Samen staan we sterk

Of het nu voor, tijdens of na schooltijd is: investeren in bewegen is investeren in de ontwikkeling van kinderen. Ook voeding en gedrag spelen daarin een belangrijke rol, laten we dat vooral niet vergeten. Omdat we samen sterker staan, betrekken we de omgeving van de kinderen actief bij de uitvoering van onze programma's.

Scholen en kinderopvang zijn voor ons essentiele samenwerkingspartners. Samen willen we jongeren enthousiast maken voor sport, kunst en cultuur. Universele programma's als Smart and Fit en SuperFIT zijn inmiddels een groot succes. Daarnaast geven we gevraagd en ongevraagd advies aan scholen, leerkrachten en andere professionals en bieden als daar behoefte aan is ondersteuning op maat. We willen niet onvermeld laten dat we in de gemeenten Sittard-Geleen en Stein verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de JOGG-aanpak, Jongeren op Gezond Gewicht.

Ons aanbod is breed, van multidisciplinaire programma's tot de inzet van een vakleerkracht. Dat en veel meer om ons gezamenlijke doel te realiseren: het bevorderen van de gezondheid van kinderen, verbeteren van de motoriek en tegengaan van overgewicht.

 • woensdag 20 juli 2022
  Ook ouders SuperFIT

  Op vraag van de locatie Villa Luna in Maastricht is Team SuperFIT langs geweest bij hun ouderavonden en het Zomerfeest. Ook stagiaires hebben op verschillende locaties ouderactiviteiten georganiseerd. Ouders en Team SuperFIT waren erg enthousiast, het waren leuke en leerzame activiteiten. 

  lees meer
 • dinsdag 19 juli 2022
  Nieuwe programma VU Maasland bekend!

  In september start het nieuwe programma van VU Maasland. Er staan weer tal van cursussen voor u klaar op het gebied van cultuur, kunst, beweging en taal. Meld u snel aan! 

  lees meer