IRONKIDS
vrijdag 26 mei 2023

IRONKIDS

Ook dit jaar vindt er op veel PO- en VO-scholen het project IRONKIDS plaats. IRONKIDS inspireert jeugd om een gezonde, positieve en actieve leefstijl aan te nemen.

De Nederlandse Triathlon Bond is partner van IRONKIDS en maakt op PO- en VO-scholen een koppeling tussen onderwijs en triathlon aan de hand van clinics. IRONKIDS tracht om zoveel mogelijk scholen te activeren om deel te nemen aan de triathlon kennismakingslessen en de bijbehorende triathlon evenementen.

In 2022 heeft er een erg succesvolle triathlon in Stein plaatsgevonden. Dit jaar wordt er op vrijdag 7 juli wederom de triathlon in Stein georganiseerd, met een super toffe kids serie! Alle kinderen van groep 1 t/m 8 kunnen deelnemen aan dit mooie sportevenement.
Om hen alvast een beetje warm te maken hiervoor, zijn gastlessen een mooie opstap voor de regionale jeugd om alvast te proeven aan de triathlon sport!

Aanmelden kan via de website! Vragen? Neem dan contact op met Giel Meesen via giel.meesen@triathlonbond.nl of 0627320009.

De IRONKIDS organisatie kijkt ernaar uit om naar jullie basisschool te komen en de kinderen een IRONKID te laten worden!