Berichtgeving situatie Oekraïne
vrijdag 18 maart 2022

Berichtgeving situatie Oekraïne

Vanzelfsprekend bieden we als MIK & PIW Groep (vanuit alle stichtingen) een helpende hand waar dat kan.

We krijgen allemaal de berichten mee over de vreselijke oorlog in Oekraïne. Veel mensen zijn gevlucht of gaan nog vluchten en worden ook bij ons in de buurt opgevangen. Vanzelfsprekend bieden we als MIK & PIW Groep een helpende hand waar dat kan. Dat doen we in nauwe afstemming met de gemeenten en scholenkoepels voor primair onderwijs en voortgezet onderwijs.

Concreet biedt MIK & PIW Groep kinderopvang en activiteitenprogramma’s aan, voor 2-13 jarigen op meerdere locaties in de regio’s Sittard-Geleen en Maastricht.

Daarnaast bieden we psychosociale hulpverlening op doorstroomlocaties en voor individuele vluchtelingen/gezinnen. Samenwerkingspartners en inwoners met vragen over kinderopvang, sociaal werk (psychosociale hulpverlening) en overige vragen in relatie tot de Oekraïense vluchtelingen, kunnen contact met ons opnemen via 088 365 0600. 

Kom met ons in contact: 

Kom met ons via onderstaand contactformulier in contact als:

  • Als u in de Westelijke Mijnstreek betrokken bent bij de huisversting van mensen uit Oekraïne en u graag de (activiteiten) behoefte van deze mensen wilt doorgeven. 

  • Als u, uw vereniging of uw organisatie zich wilt inzetten voor de activiteiten voor deze mensen in westelijke Mijnstreek.