Nationale Buitenspeeldag 2023
zaterdag 13 mei 2023

Nationale Buitenspeeldag 2023

Jantje Beton en tv-zender Nickelodeon organiseren al meer dan 10 jaar de Nationale Buitenspeeldag. Op woensdag 14 juni 2023 maken we van Nederland weer één grote speelplek! Doe je dit jaar ook mee?

In bijna alle gemeentes van Nederland wordt wel iets georganiseerd. Houd daarom jouw lokale nieuwsmedia in de gaten! Wil je dat heel Nederland weet dat jij buitenspelen belangrijk vindt en wil je dat kinderen jouw activiteit makkelijk kunnen vinden? Meld dan nu jouw buitenspeelactiviteit aan!

1. Vind een plek
Wat is nou dé perfecte plek om een Buitenspeeldag te organiseren in jouw buurt. Dat weet jij het beste. De speeltuin, een rustige straat of toch het schoolplein van die ene school…

2. Trommel de buurt op
Zodra je de plek voor de Buitenspeeldag hebt gevonden, is het tijd om de buurt op te trommelen voor de Buitenspeeldag 2023. Dus… vertel erover op school, de sportvereniging of aan alle buren om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken. Welke activiteit ga je organiseren?

3. Meld je aan!
Hoe leuk is het als jouw Buitenspeeldag activiteit op de website komt te staan? Extra aandacht voor jouw toffe activiteit! Het enige waar je daarvoor hoeft te doen is deze hier te aanmelden!

Meer informatie vind je op De Buitenspeeldag - Jantje Beton