Samen staan we sterk

Of het nu voor, tijdens of na schooltijd is: investeren in bewegen is investeren in de ontwikkeling van kinderen. Ook voeding en gedrag spelen daarin een belangrijke rol, laten we dat vooral niet vergeten. Omdat we samen sterker staan, betrekken we de omgeving van de kinderen actief bij de uitvoering van onze programma's.

Scholen en kinderopvang zijn voor ons essentiele samenwerkingspartners. Samen willen we jongeren enthousiast maken voor sport, kunst en cultuur. Universele programma's als Smart and Fit en SuperFIT zijn inmiddels een groot succes. Daarnaast geven we gevraagd en ongevraagd advies aan scholen, leerkrachten en andere professionals en bieden als daar behoefte aan is ondersteuning op maat. We willen niet onvermeld laten dat we in de gemeenten Sittard-Geleen en Stein verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de JOGG-aanpak, Jongeren op Gezond Gewicht.

Ons aanbod is breed, van multidisciplinaire programma's tot de inzet van een vakleerkracht. Dat en veel meer om ons gezamenlijke doel te realiseren: het bevorderen van de gezondheid van kinderen, verbeteren van de motoriek en tegengaan van overgewicht.

 • dinsdag 3 mei 2022
  Groei SuperFIT in gemeente Maastricht

  Na een succesvolle implementatie op verschillende locaties in Maastricht zijn er afgelopen maand weer zes locaties begonnen met de implementatie van SuperFIT.

  lees meer
 • maandag 2 mei 2022
  Uitbreiding SuperFIT team

  Sinds het begin van het jaar is ons team uitgebreid met vier nieuwe collega’s: Ilse Marx, Anne Lommers, Kim Beckers en Rianneke de Ritter. Graag stellen ze zich kort voor, lees dus snel verder!

  lees meer