Kies een club!
dinsdag 25 april 2023

Kies een club!

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur lanceert de campagne 'Kies een club'. Om zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans te geven lid te worden van een sport- of cultuurclub.

In de campagne geven zij ouders met geldzorgen de mogelijkheid contact op te nemen via kieseenclub.nl. Door contact met het Jeugdfonds op te nemen via deze speciale website, brengen zij deze ouders in contact met een intermediair (zoals leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of wijkteam) die een sport- of cultuuraanvraag kan doen. Ecsplore werkt hierin actief samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur, elk kind verdient het namelijk om mee te doen!

Speciaal voor alle verenigingen zijn er uitingen gemaakt met de tekst ‘Kies onze club’, die binnenkort op veel clubs te vinden zijn. Daardoor is de boodschap beter uit te dragen. Bezoek de campagnepagina en deel ook deze boodschap naar leden, potentiële leden, ouders en eventueel via lokale media. Door aandacht te geven aan deze mogelijkheden, bieden we nog meer jongens en meiden de mogelijkheid te sporten bij een vereniging.

Meer over het Jeugdfonds Sport en Cultuur vind je hier