woensdag 7 december 2022

Fietsplezier en Fietsleer

Doe mee met de fietsvaardigheidlessen van Greutsj. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar met loopfiets, fiets met zijwielen of gewone fiets.

Een vaak gezien beeld: kinderen die met de auto naar school worden gebracht. Sneller en veiliger. Het is immers gevaarlijk om kinderen door het drukke verkeer te laten fietsen. Toch?  

Nee, helemaal niet. Fietsen is juist heel belangrijk voor opgroeiende kinderen: ze ontwikkelen motoriek, leren zichzelf goed te verplaatsen en krijgen daardoor meer zelfvertrouwen en vrijheid. En fietsen is niet alleen goed voor lichaam en geest, maar ook voor het milieu. Met fietsen dragen we bij aan een betere luchtkwaliteit. Kortom fietsen heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Ons advies: begin op jonge leeftijd met fietsen!

De fietsvaardigheidstrainingen van Greutsj zijn daarom al voor kinderen vanaf 4 jaar (en ouder). Nog op een loopfiets of een fiets met zijwielen? Geen probleem! De trainingen zijn ontwikkelt voor een grote groep kinderen en voor alle leeftijden zijn er leuke vaardigheidsoefeningen. Leer op speelse wijze om te gaan met obstakels in het verkeer, het verkennen van de omgeving en ontwikkel belangrijke fietsvaardigheden. 

Meer informatie? Ga dan naar Fietsplezier & Fietsleer | Michel van Dijke (greutsj.nl)