Sportweek Sittard-Geleen en Stein
donderdag 11 april 2024

Sportweek Sittard-Geleen en Stein

Laat je inspireren tijdens de jaarlijkse Sportweek van Ecsplore !

Ben je klaar om in beweging te komen? De jaarlijkse Sportweek van Ecsplore staat weer voor de deur, en dit jaar belooft het grootser en meeslepender te worden dan ooit tevoren!

Met activiteiten gepland in zowel Sittard-Geleen als Stein, is dit dé kans voor scholen en sportverenigingen om samen te komen, nieuwe sporten te ontdekken en de teamgeest te versterken.

Voel de energie in Sittard-Geleen en Stein
Dit jaar hebben we een dubbele dosis enthousiasme voor je in petto. In Sittard-Geleen vinden de activiteiten plaats op 24, 25, 27 en 28 juni terwijl de gemeente Stein zich van 22 april tot en met 26 april in het zweet werkt. Dit is jouw kans om als leerling nieuwe sporten te ontdekken en voor verenigingen de scholieren te enthousiasmeren voor jouw vereniging.

Een unieke kans voor lokale sportverenigingen
lokale sportverenigingen opgelet. Dit is jullie moment om te schitteren. We bieden jullie de unieke kans om workshops te organiseren tijdens De Sportweek. In Sittard-Geleen hebben we nog enkele plekken beschikbaar voor verenigingen die willen laten zien wat ze in huis hebben. Hoewel de planning voor Stein al rond is, moedigen we toch iedereen aan om een kijkje te komen nemen en te genieten van wat we te bieden hebben.

Waarom meedoen als sportvereniging?
Verbinding maken: Dit is de perfecte kans om je sport en club te promoten en nieuwe leden te werven uit de gemeenschap.
Samenwerken: Werk samen met andere clubs en organisaties om een nog groter en divers publiek te bereiken.
Vergoeding: Deelnemende verenigingen ontvangen een kleine vergoeding als dank voor hun bijdrage aan deze inspirerende week.

Ben je geïnteresseerd in het aanbieden van een workshop? Neem dan snel contact met ons op via emailadres: post@ecsplore.nl. De deadline om je aan te melden is 22 april ! Laten we samen de passie voor sport delen en een onvergetelijke week organiseren.

Wat kun je verwachten?
De Sportweek van Ecsplore is meer dan alleen sporten, het is een belevenis. Van spannende wedstrijden tot leerzame workshops, er is voor ieder wat wils. Of je nu een fervent sporter bent of gewoon nieuwsgierig bent naar nieuwe activiteiten deze week zal je motiveren, inspireren en uitdagen.

Verbind, ontdek en groei samen
De Sportweek van Ecsplore is de perfecte week om nieuwe mensen te ontmoeten, van elkaar te leren en samen te groeien. Het gaat er tijdens deze week om dat iedereen op zijn of haar manier kan genieten van sport en bewegen. Ieder op zijn eigen manier. Laat je inspireren door de energie, de passie en de toewijding van de deelnemers en de organisatoren.