Volksuniversiteit Maasland

Wilt u meedoen aan gezellige, creatieve en educatieve activiteiten? Of eindelijk beginnen met het leren van een nieuwe taal, bijvoorbeeld Spaans? Of heeft u behoefte aan ontspanning door yoga of educatieve wandelingen?

Vanaf september start het nieuwe programma van Volksuniversiteit Maasland. Het aanbod is divers met tal van cursussen op het gebied van cultuur, kunst, beweging en taal. Leuke mogelijkheden om nieuwe kennis op te doen, andere mensen te leren kennen, samen bezig te zijn en bij de wereld om u heen betrokken te blijven.

De meeste cursussen worden gegeven bij OBS De Duizendpoot, Veermanstraat 9 in Geleen. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaatsen die rondom de basisschool zijn gevestigd. Er is geen lift aanwezig. 

Door op een cursus te klikken, vindt u meer informatie. Onder andere over de inhoud, startdatum en kosten. Via het inschrijfformulier kunt u zich eenvoudig aanmelden voor één of meerdere cursussen. Wilt u informatie over het cursusaanbod bij verzorg- en verpleeghuizen? Klik dan hier.

Vakanties en vrije dagen 
Tijdens de schoolvakanties en erkende feestdagen worden er geen lessen gegeven. Bij uitval van een les wegens ziekte van een docent wordt de vervallen les in de regel aan het einde van de cursus ingehaald. 

Heeft u vragen over het aanbod of wilt u graag deelnemen aan een cursus die al is gestart? Laat het ons weten. Bel naar 088 - 365 0600 of stuur een e-mail naar volksuniversiteit@ecsplore.nl.

Het reguliere cursusaanbod dat vanaf september start, wordt hier in de komende maanden gepubliceerd. 

Op de agenda

  • Aanbod zorginstellingen

    Bij diverse verzorg- en verpleeghuizen lees meer
  • Cultuurhistorische wandelingen

    Op diverse locaties in de Euregio lees meer

Contactpersoon