healthyLIFE

Voor volwassen en senioren met een chronische beperking (bijvoorbeeld obesitas, artrose of diabetes) zijn veel van onze reguliere beweegactiviteiten minder toegankelijk. Speciaal voor deze kwetsbare mensen is healthyLIFE ontwikkeld. Een Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) voor volwassenen vanaf 18 jaar. 

Bewegen én gezond eten staan centraal. HealthyLIFE is daarmee een stimulans om uw leefstijl kritisch onder de loep te nemen; elke aanpassing daarvan kan immers al gezondheidswinst opleveren. Het doel is dat u na deelname kunt participeren aan de reguliere programma’s die wij en sportverenigingen aanbieden en dat u zelfstandig(er) door het leven kunt.

Om (gratis) mee te kunnen doen aan healthyLIFE is een doorverwijzing nodig van de huisarts of praktijkondersteuner. Voor meer informatie over het programma kunt u terecht op de vernieuwde website van healthyLIFE.

Aangezien bewegend beeld meer dan duizend woorden zegt, bestaat nu ook de mogelijkheid om deze animatiefilm te bekijken. Kijk, luister en laat u informeren over de werkwijze van healthyLIFE. 

Online beweeg- en leefstijlcoaching
Ook thuis en online kunt u aan een gezonde en actieve leefstijl werken. Klik hier om naar de videoserie te gaan met beweegvideo's en leefstijltips.

Contactpersoon