Beweegmakelaar

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor volwassenen en senioren om te bewegen. Voor de kwetsbaren die echter geen aansluiting vinden bij ons reguliere programma, hebben we een beweegmakelaar. We zijn er namelijk van overtuigd dat voor iedere inwoner van de gemeenten Sittard-Geleen en Stein een geschikte beweegactiviteit is te vinden.

De beweegmakelaar kent de sociale kaart en het specifieke sport- en beweegaanbod. Als centraal aanspreekpunt voor zowel aanbieders als senioren dient de beweegmakelaar als intermediair. Waarbij we adviseren, begeleiden, ondersteunen en stimuleren tot bewegen en participatie in de breedste zin van het woord.

Om ervoor te zorgen dat u ook daadwerkelijk structureel kunt gaan bewegen en participeren, zoekt de beweegmakelaar naar  samen naar een passend aanbod op ieders eigen niveau en zorgt voor een ‘warme’ overdracht bij de club, vereniging of aanbieder. 

Voor informatie of (persoonlijke) hulp bij het vinden van passend sport- en beweegaanbod kunt u contact opnemen met onze beweegmakelaar.

Op de agenda

Contactpersoon