Vakantie in Actie

Uitrusten? Bankhangen? Computerspelletjes spelen? Dat kan natuurlijk, maar fijner is om tijdens de vakantie lekker in actie te komen. Daarom hebben we Vakantie in Actie in het leven geroepen. Speciaal voor jongeren tussen de 6 en 12 jaar organiseren we op diverse locaties vier keer per jaar uitdagende sport- en cultuuractiviteiten.

Elke vakantie doen we iets anders. Tijdens de HerfstXperience vermijden we de vallende bladeren en komen we in actie in de gymzalen, het zwembad of een tennishal. Rond de feestdagen spettert het vervolgens met de KerstXperience, waarvoor in samenwerking met Wèntjerdruimwe op en rondom de markt in Sittard allerlei leuke dingen organiseren.

Wanneer de zon weer langzaam begint de schijnen en de lente is begonnen, staan we voor je klaar met de MeiXperience: allerlei leuke buitenbezigheden op diverse plekken in Sittard-Geleen. Dat is een mooie opwarmer voor de Summer of Sports and Arts die ten slotte tijdens de zomervakantie plaatsvindt. Zes weken lang sport, spel en cultuur, een prachtig feestje om het schooljaar mee achter je te laten.

Houd de agenda in de gaten voor de eerstvolgende Xperience!

Contactpersoon