Rijke Schooldag

Basisschool Schinveld

Iedereen heeft een talent. Iets waar je in kan en mag uitblinken. Tijdens de Rijke Schooldag gaan we werk maken van je talent. Samen met toffe juffen en meesters hebben we dit programma samengesteld. Heb jij interesse in sport, kunst, mode of tekenen en schilderen? Op BS Schinveld ben je welkom bij:

Muziek na School
Wil jij ontdekken hoe leuk het is om muziek te maken? Groep 1 t/m 3 gaat zingen, klappen, luisteren en spelen. En groep 4 t/m 8 wordt onderdeel van een supervet orkest met een eigen concert! Vanaf maandag 8 april kun jij je aanmelden voor de muziekworkshops in het kader van de Rijke Schooldag op BS Schinveld.  

Zeven weken lang is er iedere maandag Muziek na School voor de groepen 1 t/m 8. Wil je de flyer bekijken of meer informatie/aanmelden? Klik dan op de link in de tekst. 

Buurt in Actie
Sporten tijdens schooltijd is natuurlijk hartstikke leuk. Maar wil je daarna ook nog bewegen? Dat kan! In de gymzaal bij school organiseren we allerlei leuke, laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten voor groep 3 t/m 8. Dat doen we direct na schooltijd op woensdag en donderdag. Ontdek hoe leuk en leerzaam bewegen is! Kom samen met al je vriendjes en vriendinnetjes. De lessen zijn gratis en inschrijven is verplicht.

Meer informatie en aanmelden via deze pagina.

De Rijke Schooldag wordt mede mogelijk gemaakt door de Gelijke Kansen Alliantie vanuit het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Gemeente Beekdaelen, Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk (CMWW), Scholenkoepel Movare, Basisschool Schinveld, Kinderopvang PLUK Schinveld en Bingelrade, Kinderopvang Kiekeboe Schinveld, Buitenschoolse opvang 't Kwetternest en Stichting Ecsplore. 

Lesgevers

  • Jeroen van der Linde

    Jeroen van der Linde Vakleerkracht bewegingsonderwijs

  • Mark Mülders

    Mark Mülders Combinatiefunctionaris cultuur