Extra in Actie

Het maken van een tekening, buiten spelen met vriendjes, goed mee kunnen doen in de gymles: voor al deze dingen heb je een goede motoriek nodig. Motoriek is de manier waarop je beweegt, en dat doet de een beter dan de ander. Als je op dat gebied achter loopt, kun je bang worden om (in een groep) te bewegen of je zelfvertrouwen verliezen.

Daarom is er Extra in Actie, een programma dat gericht is op extra onderwijshulp in het kader van de bewegingsopvoeding. Tijdens de gymles of gepland moment ga je op school - samen met andere kinderen - bewegen op je eigen tempo en niveau. Het is de bedoeling dat je met plezier gaat bewegen en hierdoor (meer) zelfvertrouwen ontwikkeld. Daarnaast wordt er gewerkt aan je aandachtspunten, bijvoorbeeld het vangen van een bal, het klimmen in een wandrek, het balanceren over een balk of het samen spelen met andere kinderen. 

Meer informatie of aanmelden? Bel of mail voor vrijblijvende informatie of om alvast aan te melden. Er wordt z.s.m. contact op genomen!

Extra in Actie +

Vanaf februari 2024 starten we met Extra in Actie +. Heb jij tijdens de beweegtest een blauwe of roze score behaald? Dan ontwikkel jij je bovengemiddeld goed. Kinderen die motorisch (ruim) bovengemiddeld scoren, zijn minder gevoelig voor blessures, maken zich een nieuwe sport sneller eigen en blijven vaak langer met plezier sporten. Lekker blijven sporten en bewegen dus! Extra in Actie + is een programma dat speciaal is gericht op talentontwikkeling van kinderen. Deelnemers ontdekken waar hun interesses liggen, blijven zichzelf daardoor uitdagen en nemen de stap naar een leven lang bewegen. 

Op de agenda

Contactpersoon