Vakantieprogramma's

Tijdens de vakanties van het onderwijs liggen veel activiteiten bij verenigingen stil en zijn buurthuizen en gymzalen vaak gesloten. In deze periodes voelen veel volwassen- ouderen zich dan ook eenzamer dan tijdens de rest van het jaar en onbewust staat niet iedereen hierbij stil.

Om daar iets aan te doen, organiseren wij samen met verschillende partners vakantieprogramma's voor volwassen- ouderen. Tijdens deze periodes kunt u elke week samen met anderen diverse beweeg-, cultuur- en leefstijlactiviteiten bijwonen. Aan de ene kant om in beweging te blijven en om even onder de mensen te zijn, maar ook om gezamenlijk wat te ondernemen.

U kiest zelf wanneer en hoe vaak u met ons meedoet. Wie weet wordt een eenmalige activiteit een wekelijks contactmoment, tijdens en misschien zelfs ook na de vakantieperiode. Op deze manier brengen wij mensen letterlijk in beweging!

Voor wie?
Alle volwassenen en senioren zijn van harte welkom! Of u alleen komt of samen met uw vriend(in), buurman/vrouw of partner, dat maakt het uiteindelijk alleen maar gezelliger.

Wat kunt u van de vakantieprogramma's verwachten?
Bewegen staat centraal, maar er is meer dan alleen sporten. Wekelijks vinden er activiteiten plaats in Sittard, Geleen, Born, Stein en/of Beekdaelen. Deze activiteiten zijn gericht op bewegen, gezonde leefstijl en cultuur. Denk hierbij aan een een wandeling door de geheime tuinen van Sittard, workshop Percussie, Padel en nog veel meer. Dit alles zorgt voor een leuke, gezellige én nuttige tijdsbesteding.

Gezellig samen ondernemen in de vakantieperiodes en u hoeft er niet eens uren voor in de auto of in het vliegtuig te zitten, want het is gewoon bij u om de hoek! Kijk hier beneden in de agenda om te zien welke mogelijkheden er zijn, voor meer informatie of om u in te schrijven. 

Op de agenda

  • Zomerprogramma - Wandelingen

    = VOL! lees meer
  • Zomerprogramma - Sport- en beweegactiviteiten

    Dinsdagen en woensdagen lees meer
  • Zomerprogramma - Cultuuractiviteiten

    Donderdagen lees meer

Contactpersoon