Voorjaarsprogramma

In week 18 en 19

WEEK 18
Dinsdag 30 april van 14.00-15.00 uur - Aquarobics - Zwembad Steinerbos
 (Stadhouderslaan 220, Stein)
Tijdens deze les ga je actief aan de slag in het water met verschillende oefeningen voor het gehele lichaam. Daarnaast zal er ook voldoende aandacht zijn voor het sociale aspect. De les vindt plaats in het doelgroepenbad zodat iedereen kan staan in het bad. De watertemperatuur is 32 graden Celsius. 

Woensdag 1 mei van 13.00-15.00 uur - Inspiratiesessie Positieve Gezondheid - Odasingel 90
(Sittard) 
Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid, uitgewerkt in zes dimensies. Met die bredere benadering draag je bij om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om zo veel mogelijk eigen regie te voeren. De sessie begint met de introductie Positieve Gezondheid. Vervolgens ga je aan de slag met het spinnenweb.

In deze bijeenkomst zorgen we: 
- Dat iedereen weet wat het werken vanuit Positieve Gezondheid inhoudt
- Dat je ervaart wat het voor jouzelf betekent als er zo gewerkt wordt
- Dat je weet welke doelen je wilt bereiken met het volgen van deze inspiratiesessie

Donderdag 2 mei van 10.00-12.00 uur - Wandeling - Parkeerplaats Ten Eysden (Ten Eysden 1, Geleen) 
Start je dag sportief en loop gezellig met ons mee tijdens deze wandeling! De route van 5 km bestaat uit zowel verharde als onverharde wegen en neemt je mee door het heuvelachtige gebied van Daniken. Honden mogen ook mee wandelen mits aangelijnd en gehoorzaam. 

WEEK 19
Dinsdag 7 mei van 10.00-12.00 uur - Dans- en bewegingsexpressie - Odasingel 90 (Sittard) 
In deze workshop word je uitgenodigd om te onderzoeken wat er in jou werkelijk leeft. Om middels dans te ontdekken wat jou van binnenuit beweegt. Ieder richt zich op een zelfgekozen focus. Dit kan een gevoel of gedachte zijn. Met behulp van vrije bewegingsopdrachten werken we deze focus uit. Beweging ontstaat in stilte alsook word beweging ondersteund door muziek.

Woensdag 8 mei van 14.00-16.00 uur - Padel - The Padellers (Vouershof 3, Geleen) 
Tijdens deze padelactiviteit starten we met een gezamenlijke warming-up. Na de warming-up komen meerdere spelvormen aan bod met een twist van competitie. Na de pauze wordt er een groot toernooi gespeeld. Misschien word jij wel de padelkampioen van ons Voorjaarsprogramma! 

Meedoen?
Aanmelden voor één of activiteiten? Vul dan onderstaand formulier in. Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht. Geen inschrijving = helaas geen deelname! Na aanmelding krijgt u gelijk een bevestiging van deelname. Géén bevestiging ontvangen? Controleert u dan uw SPAM map.

Elke activiteit kent een maximum aantal deelnemers: vol=vol! Deelname geschiedt op volgorde van aanmelding. Bij inschrijving van meerdere personen svp per persoon een formulier invullen.

Ja, ik neem graag deel aan één of meerdere activiteiten uit het Voorjaarsprogramma! 

 
Timo Haberland
Wil je meer weten?
Vraag het aan

Timo Haberland Combinatiefunctionaris Senioren06 - 81 36 12 81