Volksuniversiteit Maasland

Lijkt het u leuk om mee te doen aan creatieve, educatieve cursussen zoals Duits, Huidverzorging of Keramiek? Of sluit een sportieve cursus zoals Tai Chi, Meditatie in beweging of de Cultuurhistorische wandelingen beter aan? Schrijf u dan in voor een cursus(cyclus) bij Volksuniversiteit Maasland.

Het aanbod is divers met tal van cursussen op het gebied van cultuur, kunst, beweging en taal. Leuke mogelijkheden om nieuwe kennis op te doen, andere mensen te leren kennen en samen bezig te zijn. Door op een cursus te klikken, vindt u meer informatie. Via het inschrijfformulier kunt u zich eenvoudig aanmelden.

Het seizoen bestaat uit twee cyclussen waar men zich apart voor dient aan te melden. Heeft u vragen over het cursusaanbod? Laat het ons weten. Bel naar 088 - 365 0600 of stuur een e-mail naar volksuniversiteit@ecsplore.nl.

Voor wie?
Iedereen vanaf 18 jaar en ouder is van harte welkom om deel te nemen aan een cursus! 

Volwassenenfonds Sport & Cultuur  
Ook volwassenen die rond het bestaansminimum leven, kunnen deelnemen aan het cursusaanbod van Volksuniversiteit Maasland. Dien hiervoor een aanvraag in bij een intermediair in uw gemeente. Meer informatie? Klik dan hier.

Aanbod zorginstellingen 
Bent u op zoek naar leuke, leerzame en sociale activiteiten voor uw bewoners? Maak dan gebruik van het cursusaanbod dat speciaal is samengesteld voor verzorg- en verpleeghuizen. Het is gedurende het hele jaar mogelijk om als zorginstelling een workshop te boeken. Meer informatie vindt u hier beneden. 

Het is helaas niet meer mogelijk om in te schrijven voor cyclus 2.
Zodra er een nieuwe cyclus start (vanaf september), vindt u het cursusaanbod hier beneden terug. 

Contactpersoon