V.V. Sittard - FC Robinstijn
dinsdag 25 april 2023

V.V. Sittard - FC Robinstijn

FC Robinstijn laat voetbalgerelateerde kinderwensen in vervulling gaan, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden.

Denk hierbij aan:

  • kinderen, die ernstig ziek zijn of zijn geweest;
  • kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking;
  • kinderen, die op een andere manier iets ingrijpends hebben meegemaakt in hun leven

V.V. Sittard ondersteunt het initiatief en is vriendenclub van FC Robinstijn. De vereniging heeft een aantal enthousiaste vrijwilligers bereid gevonden om samen te kijken naar mogelijkheden om dit bijzondere doel te ondersteunen. Gezamenlijk zetten ze zich in om zoveel als mogelijk voetbalgerelateerde wensen mogelijk te maken in de Gemeente Sittard-Geleen.

FC Robinstijn probeert de voetbaldroom of -fantasie van kinderen uit te laten komen. Een bijzondere wensdag in het bijzijn van ouders, broertjes en zusjes en tot in de puntjes geregeld. Op deze manier bezorgen we kinderen écht de dag van hun leven! Want het mooiste geluk, is toch het geluk van een kind.

Iedereen (ouders, familieleden, vrienden, etc.) kan een wensaanvraag indienen voor een kind. Voor meer informatie ga je naar Algemene info - V.V. Sittard (vvsittard.nl)