Training Iedereen Kan Sporten
woensdag 11 januari 2023

Training Iedereen Kan Sporten

Meld je nu aan voor verschillende bijscholingen en trainingen van Iedereen Kan Sporten! Wil je meer weten over aangepast sporten, sporters met gedragsproblematieken en/of verstandelijke beperking? Lees dan snel verder of bekijk de flyer!

Inspiratiesessie 'Sporters met Gedragsproblematiek'

Hoe geef je kinderen met gedragsproblemen wat ze nodig hebben, terwijl je de rest van het team niet uit het oog verliest? Tijdens deze scholing krijg je veel tips en trucs om hier beter in te worden.

Wanneer: maandag 30 januari van 19.30 - 20.30 uur

Waar: Kantine AV Unitas, Eggerweg 4, 6135 LG Sittard

Training 'Iedereen Doet Mee'

Met de training ‘Iedereen Doet Mee’ leren trainers, coaches en (bege)leiders van reguliere sport- en scoutingclubs hoe zij ook kinderen met adhd, autisme of lichte verstandelijke beperking met plezier kunnen laten meedoen. De training bestaat uit 2 bijeenkomsten van 2,5 uur. Let op! Je dient beide dagen aanwezig te zijn.

  1. Wanneer: woensdag 8 en 15 februari van 19.00 tot 21.30 uur

Waar: Kantine AV Unitas, Eggerweg 4, 6135 LG Sittard

  1. Wanneer: donderdag 23 en 30 maart van 19.00 tot 21.30 uur

Waar: Heerlen

Workshop/bijscholing 'Sporters met een verstandelijke beperking'

Sporters met een verstandelijke beperking vragen niet om een speciale-, maar wel om een aangepaste benadering. Als trainer-coach is het je taak om voor al je pupillen – met of zonder beperking – een veilig sportklimaat te creëren. Het geeft enorm veel voldoening als je je kunt verplaatsen in de belevingswereld van sporters met een verstandelijk handicap en daar op een passende manier mee om weet te gaan.

Wanneer: woensdag 15 maart van 19.00 - 22.00 uur

Waar: Heerlen

Aanmelden? Klik hier https://forms.gle/hgghXnF6bEvpmnUp7
Meer informatie is te vinden op https://iedereenkansporten-zuidlimburg.nl/evenementen/