The Culture Club
donderdag 17 maart 2022

The Culture Club

Samen met De Domijnen en Huts Spot presenteren wij het spiksplinternieuwe The Culture Club. Speciaal voor leerlingen van groep 5 t/m 8.

In de inspirerende omgeving van het atelier op de Markt in Geleen, wordt vanaf 16 maart iedere woensdagmiddag ruimte gemaakt voor kunst-, film- en designworkshops! Deze organisaties hebben zich ingespannen om een leuk en uitdagend programma samen te stellen:

''Bij deze workshops staan circulariteit en duurzaamheid voorop. En we willen het echt bijzonder maken voor de kids'', aldus Sanne Janssen van Huts Spot. ''Dus niet zomaar even een uurtje knippen en plakken. We hebben een aantal kunstdisciplines opgezet van elk drie workshops, drie woensdagmiddagen per onderwerp dus. Zodat je je echt kunt verdiepen in een bepaald vakgebied''.

''We beginnen met de discipline Film, waarin je leert om een filmscript te schrijven, dit vervolgens gaat verfilmen, en daarna editen met titels, effecten, muziek etc. Als tweede discipline hebben we gekozen voor Design, waarin je een lamp leert ontwerpen van gerecycled materiaal, en deze ook echt zelf gaat fabriceren. We hebben hier de kennis, de faciliteiten en een prachtig atelier in het centrum tot onze beschikking, waarmee we de kids een echte lab-ervaring kunnen bieden. Als derde thema hebben we gekozen voor Kunst. Daar ga je meer leren over kunst kijken, maken en begrijpen''.

Een programma met voor ieder wat wils!

De kosten per discipline (3 woensdagmiddagen van 14-16u) zijn €15,-. Meer informatie of aanmelden? Dat vind je via www.cultureclub046.nl