Sociale kaart 55+ gemeente Stein
maandag 15 mei 2023

Sociale kaart 55+ gemeente Stein

Deze wegwijzer is er voor inwoners van de gemeente Stein van 55 jaar en ouder die willen starten met bewegen of juist meer willen bewegen. Maak kennis met het sport- en beweegaanbod bij u in de buurt.

Gezond meedoen is één van de thema’s waaraan Ecsplore met tal van sport- en beweegaanbieders binnen het sportakkoord in de gemeente Stein werkt. Samen maken we sporten en bewegen toegankelijk voor iedereen, ook voor u!

Of het nu wandelen, zwemmen, gymmen of een andere activiteit is: voldoende bewegen is essentieel voor een vitale en gezonde toekomst. Bewegen helpt het voorkomen en/of verergeren van aandoeningen, zorgt ervoor dat u minder afhankelijk wordt van zorg, bevordert de zelfredzaamheid en het zelfstandig en veilig ouder worden. En, minstens zo belangrijk, u ontmoet andere mensen! Sporten en bewegen is dus niet alleen gezond, maar ook heel leuk en gezellig.

Klik hier om de sociale kaart te bekijken. 
Hopelijk vindt u een activiteit die u leuk vindt en die bij u past! 

Heeft u vervolgens vragen over het sport- en beweegaanbod in de gemeente Stein? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte activiteit? Neem dan contact op met onze beweegmakelaar via dimphy.vandelaar@ecsplore.nl of via 06-82012806.