Samen schaatsen
dinsdag 27 december 2022

Samen schaatsen

Ben je tussen de 5 tot 12 jaar en hou je van schaatsen? Of heb je nog nooit geschaatst en lijkt het je supercool om eens te proberen? Meld je dan aan voor een van de gratis schaatsclinics op 28 januari in Geleen, verzorgd door de Sven Kramer Academy.

Elk kind moet minstens één keer kunnen ervaren hoe leuk schaatsen is. Dat is waar de Sven Kramer Academy zich voor inzet. En dat vindt ook Stichting het Gehandicapte Kind. Daarom organiseren zij de Samen Schaatsen Elfstedentoer. Op ijsbanen door heel Nederland kunnen kinderen van 5 tot 12 jaar gratis een clinic volgen. Voor kinderen met een fysieke beperking zijn er schaatsframes aanwezig: een frame met een zitje, een stuur en drie ijzers. Zo kunnen ook kinderen die niet zelfstandig kunnen staan of bewegen, glijden over het ijs.

Op 28 januari zijn we van 15.00 tot 17.00 uur op de Laco Glanerbrook ijsbaan in Geleen. De clinics worden verzorgd door de ervaren instructeurs van de Sven Kramer Academy. Je gaat een leuk schaatsspel doen, een parcours afleggen en natuurlijk een paar rondjes maken over de baan. IJspret gegarandeerd! En na afloop krijg je een mooie medaille als herinnering.

Aanmelden kan gratis via samenschaatsen.nl. Daar zie je ook in welke plaatsen de Samen Schaatsen Elfstedentoer nog meer komt. Meld je snel aan, dan zien we je binnenkort op het ijs!