Ecsplore organiseert de Ontmoetingsdagen, met gezellige, sociale en informatieve activiteiten op het gebied van bewegen, voeding, leefstijl en vitaal ouder worden.
donderdag 10 september 2020

Ontmoetingsdagen 50+ en vervolgprogramma

Ecsplore organiseert de Ontmoetingsdagen, met gezellige, sociale en informatieve activiteiten op het gebied van bewegen, voeding, leefstijl en vitaal ouder worden.

Een sociale, informatieve en actieve ochtend. Het sociale aspect, anderen ontmoeten, in gesprek gaan en samen actief bezig zijn, staan centraal. Maar er is meer. U ervaart hoe positief uw gezondheid is en u gaat aan de slag met leuke en leerzame activiteiten gericht op voeding en bewegen. Dat doen we allemaal in samenwerking met verschillende locatiepartners. Tijdens de ochtend verzorgen wij de koffie/thee en tevens een (gratis) gezonde snack voor alle aanwezigen.

Programma Ontmoetingsdagen - 22 en 24 september 2020
Hieronder vindt u het programma voor de eerstvolgende ontmoetingsdagen in Buchten en Sittard.
Workshop - Handvatten voor zinvol “zorgen”.
Of je nu zorgt voor je naaste of een onbekende het staat of valt allemaal met zorgen voor jezelf. (PIW)
Workshop - Een gezonde leefstijl, hét nieuwe medicijn?
In een interactieve workshop gaat u samen met een leefstijlcoach aan de slag met uw positieve gezondheid.
Workshop - Body&Mind.
Leer te werken aan een realistische mindset om op fysiek niveau meer te bereiken, ongeacht je leeftijd, gewicht en/of beperkingen.

Zorg-en welzijnsconferentie:
Zorg en- welzijnsprofessionals uit uw buurt stellen zich aan u voor waarna u de gelegenheid krijgt om vragen te stellen. (wijkverpleegkundigen, buurtpreventie, Partners in Welzijn en meer)

Aanmelden voor deze activiteiten kan nog steeds.
Klik hier om uw aan te melden voor de Ontmoetingsdagen in Buchten of Sittard.

Vervolgprogramma
Aansluitend aan deze ontmoetingsdagen vindt er ook een vervolgprogramma plaats. Het vervolgprogramma duurt 3 weken en bevat verschillende leuke gastlessen en workshops om u kennis te laten maken met het aanbod in uw wijk op het gebied van sport, educatie en cultuur.

Het volledig vervolgprogramma met beschrijvingen van alle activiteiten (inclusief locatie en tijden) na de Ontmoetindag in Buchten, kunt u HIER downloaden.
- Aanmelden voor het Vervolgprogramma 5 t/m 25 oktober Het Anker

Het volledige vervolgprogramma met beschrijvingen van alle activiteiten (inclusief locatie en tijden) na de Ontmoetingsdag in De Oase, kunt u HIER downloaden.
- Aanmelden voor activiteiten in het Vervolgprogramma 5 t/m 25 oktober - De Oase

Mocht u nog meer informatie willen over dit evenement of het programma, kunt u contact opnemen met:

Suus Fouraschen
Combinatiefunctionaris Senioren
Tel. 0651634824
E-mail: suus.fouraschen@ecsplore.nl