Neem deel aan de sport- en vrijetijdsmarkt!
maandag 11 april 2022

Neem deel aan de sport- en vrijetijdsmarkt!

Jouw activiteiten op de markt?
Biedt jouw organisatie of vereniging sport- en beweegaanbod of activiteiten op het gebied van cultuur of vrije tijd voor mensen met een beperking en ben je op zoek naar deelnemers? Presenteer dan jouw aanbod op de sport- en vrijetijdsmarkt. Er zijn nog een aantal vrije plekken.

Neem deel aan de sport- en vrijetijdsmarkt!
 

Op zaterdag 21 mei van 10:00 - 12:00 uur organiseren we de sport- en vrijetijdsmarkt in de sporthal van De Haamen in Beek. We organiseren deze markt in de Westelijke Mijnstreek voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Mensen met een (verstandelijke) beperking weten vaak niet waar en hoe ze geschikt (sport)aanbod kunnen vinden en wat nou precies de sport/vrijetijdsbesteding inhoudt. Dit terwijl sporten, vrije tijdsbesteding, mensen ontmoeten, zingeving, essentiële zaken zijn om een volwaardig leven te leiden. En zeker voor deze doelgroep (mensen met een beperking). Maar hoe kom je erachter waar je moet zijn? Wat er aan mogelijkheden zijn? Of er voldoende rekening met je gehouden wordt? En is het dan alleen voor mensen met een beperking? Of kan ik met reguliere groepen meedoen? Mag of moet er een begeleider mee en is dat dan gratis?  Dat zijn vragen die we voor de doelgroep willen beantwoorden op deze markt en daar hebben we jullie voor nodig! 

We willen de doelgroep koppelen met sportaanbieders en culturele organisaties tijdens deze markt. De doelgroep kan informatie ophalen en ervaren wat ze kunnen verwachten bij de organisatie/vereniging. Maar we willen ook de sportaanbieders/vrijetijdsaanbieders koppelen met de doelgroep. Vaak hebben jullie ook vragen zoals: Waar vind je (nieuwe) leden? Wat verwacht de doelgroep? Welke aanpassingen zijn er nodig? Of misschien ook wel niet? 

Wil jij meer informatie of een plek reserveren op de markt? Stuur dan een mail naar Chantal Bos: chantal.bos@ecsplore.nl. Aanmelden kan nog tot 20 april.