Fysiek samenkomen kan helaas even niet. De Limburgse Rabobanken nodigen verenigingen daarom uit om gratis deel te nemen aan webinars die door NOC*NSF zijn opgesteld.
donderdag 28 mei 2020

Gratis webinars voor sport- en cultuurverenigingen

De Limburgse Rabobanken willen verenigingen in deze coronaperiode graag ondersteunen. Meld je daarom aan voor een van de gratis webinars.

Fysiek samenkomen kan helaas even niet. De Limburgse Rabobanken willen verenigingen in deze aparte periode graag ondersteunen. Als partner van NOC*NSF, Huis voor de Sport Limburg en Huis voor de Kunsten Limburg nodigen de Limburgse Rabobanken jouw vereniging graag uit om ‘online’ gratis deel te nemen aan webinars die door NOC*NSF zijn opgesteld.

Tijdens de webinars krijg je al direct handvatten mee, zodat je na deelname meteen aan de slag kunt. Beide webinars zijn zowel interessant voor sport- als cultuurverenigingen. We bieden twee webinars aan met de volgende thema’s:

Webinar 1 - Financieel gezond de crisis door
Datum - donderdag 11 juni, 20.00u tot 21.30u
Hoe ga je om met de financiële gevolgen van de coronacrisis voor jouw vereniging? Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten?

O.l.v. Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport)

Aanmelden

Webinar 2 - Ledenbinding, nu we elkaar op de club niet kunnen ontmoeten
Datum - woensdag 10 juni, 20.00u tot 21.30u
Hoe kan jouw vereniging betrokkenheid creëren en leden actief blijven binden, juist in deze tijd? Hoe kun je toch contact houden, je leden iets bieden en daarmee je leden behouden?

O.l.v. Danny Meuken (procesbegeleider en dagvoorzitter bij Made2Sport)

Aanmelden

Het is mogelijk (en aanbevolen) om met drie personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen. Aanmelden kan tot uiterlijk één dag vóór het webinar. Ook verenigingen die niet bankieren bij de Rabobank kunnen deelnemen.

Na aanmelding
Na aanmelding krijg je van NOC*NSF een link toegestuurd, inclusief bijbehorende uitleg, waarmee je toegang krijgt tot de desbetreffende webinar. Om de webinars zo succesvol mogelijk te laten verlopen en om jouw vereniging zo goed mogelijk te kunnen voorzien van advies, is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk en een laptop/tablet met goede camera en microfoon wenselijk.