Goedkoop Gezond
woensdag 18 oktober 2023

Goedkoop Gezond

Gezond en lekker eten is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar soms is dat best lastig. Zeker in deze toch al zo dure en lastige tijd.
Hoe houdt u het betaalbaar, zeker als u moet rondkomen met een kleine beurs? De cursus Goedkoop Gezonde Voeding helpt u daarbij! En is speciaal bedoeld voor mensen die niet heel veel te besteden hebben.

Wat is Goedkoop Gezonde Voeding?

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van ongeveer twee uur. Tijdens de cursus krijgt u veel praktische tips over het besparen op boodschappen, betaalbare alternatieven en een gezond dagmenu. Ook leert u etiketten lezen en producten vergelijken en doet u mee aan een smaaktest.

Deelname aan de cursus is gratis. De deelnemers zijn enthousiast over de cursus en waarderen de cursus gemiddeld met een 8!

Voor wie?

Goedkoop Gezonde Voeding is bedoeld voor mensen die op de kleintjes moeten of willen letten maar toch het belang inzien van gezond eten. De informatie is toegankelijk en laagdrempelig. De bijeenkomsten zijn zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven.

Wat leer je?

- Hoe doe ik goedkoop boodschappen?
- Hoe eet ik gezonder?
- Wat heb ik elke dag nodig?
- Welke trucs gebruikt de supermarkt?
- Smaken goedkope producten net zo lekker?
- Wat staat er op het etiket?

Waar en wanneer?
Binnenkort starten er een bijeenkomst:

Born
Woensdag 29 november van 19.00 tot 21.00 uur
Woensdag 6 december van 19.00 tot 21.00 uur

Beide cursusdagen vinden plaats bij Gemeenschapshuis Born, Prins Bisdomstraat 5, Born.

Inschrijven kan via de link.