Goedkoop Gezond
maandag 27 februari 2023

Goedkoop Gezond

Gezond en lekker eten is belangrijk, dat weten we allemaal. Maar soms is dat best lastig. Zeker in deze toch al zo dure en lastige tijd.
Hoe houdt u het betaalbaar, zeker als u moet rondkomen met een kleine beurs? De cursus Goedkoop Gezonde Voeding helpt u daarbij! En is speciaal bedoeld voor mensen die niet heel veel te besteden hebben.

Wat is Goedkoop Gezonde Voeding?

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van ongeveer twee uur. Tijdens de cursus krijgt u veel praktische tips over het besparen op boodschappen, betaalbare alternatieven en een gezond dagmenu. Ook leert u etiketten lezen en producten vergelijken en doet u mee aan een smaaktest.

Deelname aan de cursus is gratis. De deelnemers zijn enthousiast over de cursus en waarderen de cursus gemiddeld met een 8!

Voor wie?

Goedkoop Gezonde Voeding is bedoeld voor mensen die op de kleintjes moeten of willen letten maar toch het belang inzien van gezond eten. De informatie is toegankelijk en laagdrempelig. De bijeenkomsten zijn zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven.

Wat leer je?

- Hoe doe ik goedkoop boodschappen?
- Hoe eet ik gezonder?
- Wat heb ik elke dag nodig?
- Welke trucs gebruikt de supermarkt?
- Smaken goedkope producten net zo lekker?
- Wat staat er op het etiket?

Waar en wanneer?
De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op:

Dinsdag 28 maart van 13.30 tot 15.30 uur
Dinsdag 4 april van 13.30 tot 15.30 uur

Beide cursusdagen vinden plaats op Basisschool De Duizendpoot, Veermanstraat 9 in Geleen.  

Inschrijven kan via de link.