Vanuit je eigen speelkamer, keuken of tuin kun je gewoon meedoen met thuisblijfeditie van de MeiXperience.
maandag 13 april 2020

Doe mee met de MeiXperience 2020

Eigenlijk zouden we in de meivakantie weer samen naar buiten gaan. Maar ja, dat kan nu eventjes niet… Daarom hebben we een supervette thuisblijfeditie van de MeiXperience bedacht! 

De meivakantie zal dit jaar anders zijn dan normaal. Samen naar de sportvelden en de speeltuinen en in het zonnetje sporten, het zit er even niet in. Niet getreurd! Ecsplore zit niet stil. Ook niet tijdens deze speciale vakantie. Vanuit je eigen speelkamer, keuken of tuin kun je gewoon meedoen met thuisblijfeditie van de MeiXperience. Jij doet toch zeker met ook ons mee? Schrijf je hier gelijk in!

Beweeg Bingo

Bingo saai? Niet bij ons! Wij zetten je in beweging tijdens deze speciale, eenmalige editie van De Beweeg Bingo. Je kunt onmogelijk op je stoel blijven zitten. Daar zorgen de bingomasters wel voor. En roep op tijd ‘BINGO’! Want je wilt die mooie prijzen toch niet missen?

Dinsdag 21 april | 10:00 tot 10:45 uur

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Live & Cooking - aflevering 1

Ecplore’s Kitchen opent vandaag haar (digitale) deuren en gaat samen met jou de lekkerste gerechtjes maken. Vandaag aflevering 1. Heb je papa en mama uit de keuken gejaagd? En heb je alle boodschappen gedaan? Oké! Ready, Steady, Cook!
En aan het eind lekker smullen. Zonder dat je met iemand hoeft te delen. Geweldig toch?

Woensdag 22 april | 10:00 tot 10:45 uur | Let op: deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kwist-niet-dat-jij-dat-wist-Kwis - aflevering 1

Weet jij welke vitamines er in fruit zitten? Of ken jij het tafeltje van 5 helemaal uit je hoofd? Kortom: ben jij die bolleboos die alles weet? Daag anderen dan uit tijdens de eerste aflevering van de meest interactieve quiz van de Westelijke Mijnstreek. Verbaas je vriendjes en vriendinnetjes met je kennis zodat zij zullen zeggen: ‘Kwist niet dat jij dat wist?!’

Donderdag 23 april | 10:00 tot 10:45 uur

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cultuurtje Live - aflevering 1

Een uurtje vol met cultuur. Live op je telefoon, tablet of laptop. Tijdens Cultuurtje Live ga jij met je handen aan de slag. Knutsel, samen met juffrouw Vanessa, de mooiste creaties en maak je eigen thuismuseum. Oh ja, vergeet niet om foto’s te maken en die met ons te delen!

Vrijdag 24 april | 10:00 tot 11:00 uur

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bootcamping TV

Dat je thuis zit, betekent niet dat je stil moet zitten. Bootcamping TV = beweging! Schuif alles in de woon- of speelkamer aan de kant, want je hebt de ruimte nodig. We gaan ons namelijk 45 minuten lang helemaal in het zweet werken. Is het mooi weer? Ga lekker in de tuin staan. Want wij zijn Ecsplore en wij dagen je uit! Ook in de meivakantie!

Dinsdag 28 april | 10:00 tot 10:45 uur

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cultuurtje Live - aflevering 2

Een uurtje vol met cultuur. Live op je telefoon, tablet of laptop. Tijdens Cultuurtje Live ga jij met je handen aan de slag. Knutsel, samen met juffrouw Vanessa, de mooiste creaties. Hoe staat het met je thuismuseum? Vandaag weer een stuk dat je aan de collectie kan toevoegen!

Woensdag 29 april | 10:00 tot 11:00 uur

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kwist-niet-dat-jij-dat-wist-Kwis - aflevering 2

Kun jij zoveel mogelijk vergeten groenten opnoemen? Of ken jij alle hoofdsteden van de landen uit Europa? Kortom: ben jij die bolleboos die alles weet? Daag anderen dan uit tijdens de tweede aflevering van de meest interactieve quiz van de Westelijke Mijnstreek. Verbaas je vriendjes en vriendinnetjes met je kennis zodat zij zullen zeggen: ‘Kwist niet dat jij dat wist?!’

Donderdag 30 april | 10:00 tot 10:45 uur

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Live & Cooking - aflevering 2

Ecplore’s Kitchen opent vandaag haar (digitale) deuren en gaat samen met jou de lekkerste gerechten maken. Is de vorige keer alles gelukt? En heeft het ook gesmaakt? Oké! Ready, Steady, Cook! Vandaag aflevering 2.
En aan het eind lekker smullen. Zonder dat je met iemand hoeft te delen. Geweldig toch? Eet smakelijk!

Vrijdag 1 mei | 10:00 tot 10:45 uur