De WBTR en de gevolgen voor mijn vereniging
dinsdag 23 februari 2021

De WBTR en de gevolgen voor mijn vereniging

Wat betekent de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen voor jouw vereniging? Meld je aan voor de webinars van Huis voor de Sport Limburg.

Op 1 juli 2021 moeten alle verenigingen en stichtingen voldoen aan de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR).

Deze wet is bedoeld om het bestuur en toezicht van verenigingen en stichtingen te verbeteren en om te voorkomen dat schede ontstaat door wanbestuur, onverantwoordelijk financieel beheer, zelfverrijking, misbruik van posities en andere ongewenste activiteiten.

Onze partner Huis voor de Sport Limburg informeert verenigingen graag over deze nieuwe wet. Daarom organiseert Huis voor de Sport Limburg op 18, 24 en 29 maart van 19.30-20.00 uur de gratis webinars ‘De WBTR en de gevolgen voor mijn vereniging’.

Tijdens de webinars worden elke keer een nieuw onderdeel van de WBTR behandeld, ze zijn dus niet hetzelfde. Wil je graag alles weten over de WBTR? Hier vind je meer informatie en kun je je aanmelden voor de drie online bijeenkomsten.