Met het programma Buiten Buurt in Actie en de online gymlessen blijft de jeugd ook in coronatijd in beweging.
dinsdag 5 januari 2021

Buiten Buurt in Actie en online gymlessen!

Ook tijdens de lockdown zetten we je volop in beweging. Dat doen we met onze Buiten Buurt in Actie en het aanbieden van online gymlessen!

We zitten weer allemaal thuis. Geen school, niet lekker sporten met vriendjes en vriendinnetjes. Geen reden voor Ecsplore om stil te zitten. Lees snel verder hoe je toch in actie kunt komen!

Buiten Buurt in Actie

Binnen sporten mogen we niet meer tot en met dinsdag 19 januari. Daardoor zullen de reguliere Buurt in Actie activiteiten in de gymzalen NIET doorgaan.

Maar wij halen de Buurt in Actie naar buiten! Vanaf woensdag 6 januari kun jij meedoen met onze Buiten Buurt in Actie. Elke woensdag vinden er dan van 13:00 tot 14:00 uur lessen plaats in de buitenlucht op 7 plekken.

Meer informatie vind je op de website In Actie.

Deze activiteit zal wekelijks plaatsvinden tot nader bericht met betrekking tot het hervatten van binnen sporten.

Online gymlessen

Ook geen gymlessen? Geen denken aan! De juffen en meesters van Ecsplore hebben de aankomende dagen toch nog een soort gymles voor jullie klaarstaan! We gaan namelijk live met jullie gymmen! Wil jij graag meedoen?

We starten met de digitale gymles op donderdag 7 januari.
Vanaf dan geven we iedere maandag, dinsdag en donderdag en vrijdag een digitale gymles van 15.00 tot en met 15.30 uur.

We gaan live op: Digitale Gymles - YouTube. De video's blijven daar trouwens gewoon staan, dus je kunt ook op een later tijstip meedoen.