Bewegen, ontmoeten en cultuur voor mensen met (beginnende) dementie
woensdag 10 juli 2024

Bewegen, ontmoeten en cultuur voor mensen met (beginnende) dementie

Vanaf deze zomer organiseren wij samen met collega's van Knooppunt Informele Zorg 10 activiteiten die geheel in het teken staan om mensen met (beginnende) dementie en mantelzorgers samen te brengen in de gemeente Sittard-Geleen.

De aftrap is op maandag 15 juli met een les stoelyoga. Later tijdens dit programma is er ook een samenwerking met Festival de Nederlandse Dansdagen waarbij de organisaties mensen met beginnende dementie samenbrengen middels een participatievoorstelling waar samen wordt gedanst. Beppie Kraft brengt in aanloop naar de 11e van de 11e de deelnemers in beweging tijdens een muzikaal intermezzo.

Ook musicalster Suzan Seegers is gecontracteerd om extra glans aan dit prachtige programma te geven waar de afgelopen maanden hard aan is gewerkt. We sluiten dit programma op maandag 16 december af in het Toon Hermans Theater waar VerasSing (een afvaardiging van het Johan Strauss Orkest van André Rieu) een prachtig Kerstconcert brengt.

De activiteiten vinden afwisselend plaats in Zalencentrum de Hanenhof en Wijksteunpunt de Linde in Geleen alsmede het Toon Hermans Theater in Sittard.

Meedoen?
Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht vanwege de voorbereidingen. 
Klik hier voor het programma en voor het inschrijfformulier.