Vacature Vakleerkracht bewegingsonderwijs

Ecsplore zoekt meerdere kandidaten voor de functie van:

Vakleerkracht bewegingsonderwijs
Aantal uur: in overleg, fulltime mogelijkheden.
Ingangsdatum: in overleg

Wat ga je doen
Als vakleerkracht bewegingsonderwijs plan, evalueer en geef je uitvoering aan de lessen bewegingsonderwijs. Je hebt affiniteit met de doelgroep primair onderwijs en bent een schakel tussen de school en de overige beweeg- en leefstijl projecten van Ecsplore.
Binnen het schoolteam ben je het aanspreekpunt voor het thema sport en bewegen. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van naschoolse activiteiten die een sportief, gezond en educatief karakter hebben.

Je legt makkelijk contacten met de doelgroep, motiveert en stimuleert op basis van een juiste aanpak en onderhoud contacten op uitvoerend niveau.
Je bespreekt de wensen en behoeften van organisatie en deelnemers en vertaalt naar oplossingen. Je creëert een sfeer binnen de groep waarin alle deelnemers zich veilig voelen en gestimuleerd en gemotiveerd worden om de eigen (sport)mogelijkheden te ontdekken. Tevens behoort het begeleiden van vrijwilligers en/of stagiaires tot je takenpakket.


Wat vragen wij
Natuurlijk heb je passie voor bewegen en een gezonde leefstijl. Je krijgt graag verantwoordelijkheid en kunt werken in een dynamische omgeving. Tevens beschik je over een afgeronde sportgerichte opleiding met LO bevoegdheid, ALO of vergelijkbare opleiding en een EHB(S)O diploma is een pre.

Je beschikt over goede sociale vaardigheden voor het opbouwen van een netwerk, het motiveren en stimuleren van de doelgroep en externe samenwerkingspartners. Daarnaast ben je communicatief sterk en gaat het verstrekken van informatie en het geven van instructies je goed af. Tevens ben je in staat om activiteitenplannen op te stellen. Je bent praktisch en resultaatgericht en kun hierdoor goed organiseren, daarnaast ben je proactief en ondernemend. Je kunt jezelf omschrijven als creatief, zelfstandig, enthousiast, flexibel en empathisch.

Wat bieden wij
Een dienstverband tot en met 30 juli 2023, met uitzicht op verlenging en een vaste aanstelling. Je gaat deel uitmaken van een team van enthousiaste en zeer gedreven collega’s. Binnen dit team krijg je volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

De functie is ingedeeld in schaal 7 van de CAO Sociaal Werk. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%, een loopbaanbudget (LBB) van 1,5% van je salaris om je individuele inzetbaarheid te vergroten, vitaliteitsuren, 8% vakantiegeld, een vergoeding voor je reiskosten en een tegemoetkoming in de premie ziektekostenverzekering van 10 € per maand. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Ook zijn er mooie regelingen als bedrijfsfitness en een fietsplan. 


MIK & PIW Groep
MIK & PIW Groep is een maatschappelijke organisatie waar ruim 950 medewerkers vanuit Sociaal Werk en Kinderopvang elke dag met hart en ziel werken aan het vergroten van de kanskracht voor de samenleving van morgen. Sociaal Werk bestaat uit Partners in Welzijn (PIW), Ecsplore, Knooppunt Informele Zorg (KIZ) en Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Daarnaast bestaat MIK & PIW Groep uit de kinderopvangorganisaties MIK Kinderopvang en Spelenderwijs. Het bouwen, versterken en verbinden van netwerken is onze kracht. Door het verbinden van sociaal werk en kinderopvang en door nauw samen te werken met verschillende (keten)partners rondom de mensen uit de wijken en dorpen zoals professionals uit het onderwijs, jeugdgezondheidszorg, gemeenten, zorg, woningcorporaties en kennisinstituten, wordt de kanskracht van mensen vergroot. Samen realiseren wij sterkere wijken. Als organisatie streven wij naar aandacht voor onze medewerkers zodat zij hun waardevolle expertise op hun eigen manier kunnen inzetten en blijven ontwikkelen. Wij zijn er op gericht dat medewerkers hun passie kunnen delen, vitaal blijven en energie blijven halen uit hun dagelijkse werk.


Solliciteren
Stuur je motivatiebrief en cv naar personeelszaken@mik-piwgroep.nl

Meer informatie nodig?
Neem dan contact op met Dean Wolters, teamleider Ecsplore, bereikbaar via 088-3650600 of e-mail dean.wolters@ecsplore.nl.

Deze vacature wordt zowel in- als extern vrijgegeven. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

 

 

Contactpersoon