Vacature Combinatiefunctionaris SuperFIT

Ecsplore zoekt meerdere kandidaten voor de functie van:

Combinatiefunctionaris 0 – 4 jaar - SuperFIT
voor 36 uren per week


Waar kom je werken
Een gezond, vitaal en sociaal leven, willen we dat niet allemaal? Ecsplore is een ambitieuze organisatie en zoekt een collega die daarbij past. Voor deze vacature zijn we op zoek naar professionals die een bijdrage willen leveren aan een gezond opgroeiklimaat voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Je gaat werken in een team dat samen verantwoordelijk is voor de uitvoering van beweeg- en voedingsactiviteiten op kinderopvanglocaties in Zuid-Limburg. Kijk voor meer informatie over onze programma’s op onze website.  


Wat ga je doen
Jij vindt het leuk om met groepen te werken en hebt een hands-on mentaliteit. Jij hebt kennis over bewegen en gezonde voeding en jij weet medewerkers in de kinderopvang te inspireren en enthousiasmeren. Uiteraard heb je affiniteit met de doelgroep 0 tot 4 jaar. Samen creëren wij een omgeving waarin gezond opgroeien de normaalste zaak van de wereld is. Een greep van de werkzaamheden die binnen het team aan bod komen:

  • Je gaat aan de slag met de erkende interventie SuperFIT. Een aanpak op maat, gericht op een gezonde leefstijl bij jonge kinderen van 2 tot 4 jaar. Kijk voor meer informatie over de aanpak op onze website.
  • Organiseren en/of uitvoeren van inspirerende bijeenkomsten voor pedagogisch medewerkers.
  • Praktisch aan de slag met bewegen en voeding op de kinderopvang locatie.
  • Coachen van pedagogisch medewerkers in het aanleren van gewoontes bij kinderen ten aanzien van bewegen en gezonde voeding.
  • Opzetten en/of realiseren van activiteiten die gericht zijn op het creëren van een gezondere omgeving.
  • Ontwikkelen van een breder aanbod voor de doelgroep en de omgeving van de kinderopvang.


Wat vragen wij
Natuurlijk heb je passie voor sport, bewegen en gezonde voeding. Je krijgt graag verantwoordelijkheid en kunt werken in een dynamische omgeving. Jij bent afgestudeerd aan een sportopleiding, voor deze functie zijn we op zoek naar professionals met een MBO of HBO achtergrond.

Je beschikt over goede sociale vaardigheden voor het opbouwen van een netwerk, het betrekken van ouders en externe samenwerkingspartners. Daarnaast ben je communicatief sterk en gaat het verstrekken van informatie en coachen van medewerkers je goed af. Tevens ben je in staat om activiteitenplannen op te stellen en/of uit te voeren. Je bent praktisch en resultaatgericht en kunt hierdoor goed organiseren. Je kunt jezelf omschrijven als proactief, zelfstandig, enthousiast, creatief en een teamspeler.


Wat bieden wij
Een dienstverband van een jaar, met uitzicht op verlenging. Je gaat deel uitmaken van een team van enthousiaste en gedreven collega’s. Binnen dit team krijg je volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Afhankelijk van de werkervaring en het opleidingsniveau wordt deze functie ingedeeld in schaal 6 of 7 van de CAO Sociaal Werk. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%, een loopbaanbudget (LBB) van 1,5% van je salaris om je individuele inzetbaarheid te vergroten, vitaliteitsuren, 8% vakantiegeld, een vergoeding voor je reiskosten en een tegemoetkoming in de premie ziektekostenverzekering van 10 € per maand.


Solliciteren
Reageren kan tot 3 december aanstaande. Stuur je motivatiebrief en cv naar peno@mik-piwgroep.nl
De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 49 en 50.

Meer informatie nodig? Neem dan contact op met Fabian Brinkman, teamleider Ecsplore bereikbaar via T. 088-3650600 of e-mail fabian.brinkman@ecsplore.nl
MIK & PIW

Wij zijn MIK & PIW Groep. Een maatschappelijke organisatie, waar meer dan 950 collega's vanuit 6 verschillende stichtingen elke dag met hart en ziel werken binnen de kinderopvang en sociaal werk. Met als doel: het vergroten van de kanskracht van de samenleving van vandaag en morgen. Ook hebben wij blijvend aandacht voor elkaars persoonlijke en inhoudelijke groei. Onze stichtingen Partners in Welzijn, Ecsplore, Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek en Knooppunt Informele zorg zijn actief in het sociale domein. We doen dit samen met onze kinderopvangorganisaties MIK Kinderopvang en Spelenderwijs, waar de focus ligt op het bevorderen van een kansrijke start voor alle kinderen.

Het bouwen, versterken en verbinden is onze kracht. Door het verbinden van kinderopvang en sociaal werk en door nauw samen te werken met verschillende (keten)partners. Met als kern de mensen uit de wijken en dorpen zelf, maar ook professionals uit onderwijs, Jeugdgezondheidszorg, gemeenten, zorg, woningcorporaties en kennisinstituten.

Sámen realiseren wij sterkere wijken.