Vacature combinatiefunctionaris senioren

Ecsplore zoekt een kandidaat voor de functie van:

Combinatiefunctionaris Senioren
voor 18 tot 24 uren per week

MIK & PIW

Wij zijn MIK & PIW Groep. Een maatschappelijke organisatie, waar meer dan 950 collega's vanuit 6 verschillende stichtingen elke dag met hart en ziel werken binnen de kinderopvang en sociaal werk. Met als doel: het vergroten van de kanskracht van de samenleving van vandaag en morgen. Ook hebben wij blijvend aandacht voor elkaars persoonlijke en inhoudelijke groei. Onze stichtingen Partners in Welzijn, Ecsplore, Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek en Knooppunt Informele zorg zijn actief in het sociale domein. We doen dit samen met onze kinderopvangorganisaties MIK Kinderopvang en Spelenderwijs, waar de focus ligt op het bevorderen van een kansrijke start voor alle kinderen.

Het bouwen, versterken en verbinden is onze kracht. Door het verbinden van kinderopvang en sociaal werk en door nauw samen te werken met verschillende (keten)partners. Met als kern de mensen uit de wijken en dorpen zelf, maar ook professionals uit onderwijs, Jeugdgezondheidszorg, gemeenten, zorg, woningcorporaties en kennisinstituten.

Sámen realiseren wij sterkere wijken.


Wat ga je doen

Ecsplore is een ambitieuze organisatie en zoekt een collega die daarbij past. Wij zoeken een enthousiaste, gemotiveerde, flexibele en gedreven uitvoerder. Iemand die graag les geeft met passie voor de doelgroep (kwetsbare) senioren. Vind jij het leuk om activiteiten en evenementen uit te voeren, zoals ontmoetingsdagen, het opvolgprogramma Positieve Gezondheid en ons zomerprogramma?

Kijk voor meer informatie over onze programma’s op onze website: https://www.ecsplore.nl/55-en-senioren


Wat vragen wij

Natuurlijk heb je passie voor bewegen en een gezonde leefstijl. Je krijgt graag verantwoordelijkheid en kunt werken in een dynamische omgeving. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en hebt affiniteit met volwassenen en senioren. Daarnaast ben je communicatief sterk en gaat het lesgeven je goed af. Tevens ben je in staat om activiteitenplannen uit te voeren en weet je hoe je beweeg- en leefstijlactiviteiten voor de doelgroep kan aanbieden. Je kunt jezelf omschrijven als proactief, zelfstandig, enthousiast en creatief.


Functie eisen

  • Een afgeronde Mbo opleiding op het gebied van sport en bewegen, gezondheid en/of voeding;
  • Deskundig op het gebied van bewegen en/of voeding en gedrag;
  • Kennis van en inzicht in de doelgroepen;
  • Kennis van de specifieke problematiek en mogelijkheden van de doelgroepen;
  • Aantoonbare ervaring in het lesgeven en uitvoeren van activiteiten.


Wat bieden wij
Een dienstverband tot en met 30 november 2022, met uitzicht op verlenging. Je gaat deel uitmaken van een team van enthousiaste en zeer gedreven collega’s. Binnen dit team krijg je volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

De functie is ingedeeld in schaal 6 van de CAO Sociaal Werk (min. € 2.291,00 - max € 3.279,00 bij een 36-urige werkweek). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%, een loopbaanbudget (LBB) van 1,5% van je salaris om je individuele inzetbaarheid te vergroten, vitaliteitsuren, 8% vakantiegeld, een vergoeding voor je reiskosten en een tegemoetkoming in de premie ziektekostenverzekering van 10 € per maand.


Solliciteren
Reageren kan tot 20 oktober aanstaande. Stuur je motivatiebrief en cv naar peno@mik-piwgroep.nl

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 27 oktober 2021.

Meer informatie nodig? Neem dan contact op met Fabian Brinkman, teamleider Ecsplore bereikbaar via T. 088-3650600 of e-mail fabian.brinkman@ecsplore.nl

Deze vacature wordt zowel in- als extern vrijgegeven. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.