Terugkombijeenkomst Sportakkoord Sittard-Geleen op 20 september

Medio oktober 2020 committeerde vele sportverenigingen, scholen, zorginstellingen en andere partners zich aan het Sportakkoord Sittard-Geleen. Met het sportakkoord willen we bereiken dat iedereen plezier in sport en bewegen kan hebben. Nu en in de toekomst. Ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving. Een leven lang. Als sporter, vrijwilliger of toeschouwer.

Vanaf januari 2021 zijn diverse werkgroepen aan de slag gegaan met de uitwerking en uitvoering van de viertal thema’s; Sportief opgroeien, Duurzame Sport- en beweegaanbieders, Iedereen doet mee en Sport verbindt!

Ook op de voortgang van het sportakkoord heeft de corona pandemie invloed gehad. Net zoals 2020 was 2021 een vreemd jaar. Ook voor de sportsector. Een jaar van improviseren en van incasseren. Vanaf mei j.l. is de georganiseerde sportsector en het onderwijs weer enigszins normaal opgestart.

Praat mee op 20 september!
Het sportakkoord biedt kansen om sterker uit deze periode te komen. Daarom organiseert de kerngroep van het Sportakkoord Sittard-Geleen een terugkombijeenkomst op maandag 20 september van 19.00-21.00 uur. in het Fortuna Stadion. Tijdens deze bijeenkomst blikken we terug op het afgelopen jaar en bespreken we samen hoe we er een succesvol vervolg aan geven. Naast een plenair gedeelte krijgen de werkgroepen de ruimte om het vervolg per thema te bespreken. Daarnaast nemen we de tijd om elkaar te leren kennen en te vinden!

 

Contactpersoon