FIFA 11 VS 11 COMPETITIE

Een heel groot deel van alle leden van een sportverenigingen gamed met regelmaat. Daarom start Ecsplore in samenwerking met Fortuna Sittard op vrijdag 9 april het pilotproject ‘FIFA 11 vs. 11 competitie’ voor sportverenigingen uit de regio. 

De FIFA 11vs. 11 competitie: hoe ziet dat eruit?
Net zoals een reguliere competitiewedstrijd spelen deelnemende verenigingen op 9 april een online FIFA toernooi. Deze (FIFA) wedstrijden worden online gespeeld, waarbij iedere deelnemer vanuit zijn/haar eigen Playstation meespeelt. Elke deelnemende vereniging vaardigt een team (minimaal 5 spelers, bij voorkeur 11 spelers) en een teamleider/aanvoerder (met affiniteit met gamen) af tijdens deze avond. De wedstrijden worden door de deelnemers online vanuit thuis gespeeld. Afhankelijk van het aantal verenigingen dat zich inschrijft wordt het wedstrijdprogramma voor deze avond samengesteld.

Het online event start om 18.30 uur en zal tot ongeveer 20.30/21.00 uur duren. ECV Sports, de Esport partner van Fortuna Sittard draagt zorgt voor de (online) organisatie. Deelname aan dit event is gratis voor de verenigingen.

Onderstaand enkele voorwaarden voor deelnemende verenigingen/teams:

  • Elke vereniging vaardigt 1 teamleider/aanvoerder af die de vereniging vertegenwoordigt, het team informeert en communiceert met de toernooibegeleiders van ECV Sport. Ook draagt hij/zij zorg voor de afspraken met zijn/haar eigen team.
  • De doelgroep zijn kinderen en jongeren van 10 t/m 18 jaar.
  • Voorkeur voor 11 spelers per vereniging/team. Haal je dit niet? 8  deelnemers is het minimale. Let op: natuurlijk kan een vereniging ook meerdere teams afvaardigen.
  • Elke deelnemer dient thuis in het bezit te zijn van een Playstation 4 + het spel FIFA21 + Playstation Plus (online account wat de mogelijkheid geeft om online te spelen tegen andere spelers). Leden die geen PS4, FIFA21 of PlaystationPlus hebben, kunnen dus niet deelnemen aan dit event.
  • Een goede internet verbinding aan huis. Bij voorkeur aan de kabel, dat zorgt voor de meest stabiele verbinding.
  • Spelers communiceren onderling via een chat op de Playstation of via een discord server van ECV (dit is een soort Microsoft Team call).
  • Via een Discord server wordt er gecommuniceerd met de toernooi begeleider
  • Via Playstation chat communiceren de spelers onderling
  • Elke vereniging/team maakt zijn eigen team aan via FIFA21. Dat betekent dat het team ook de vereniging vertegenwoordigd.

 

SCHRIJF JE METEEN IN VOOR EEN ACTIVITEIT

 

 

Beweegtest

 

Lees hier meer informatie over de beweegtest op het basisonderwijs

Ontmoetingsdagen


Ontmoet, ontdeken ervaar uw (beweeg)mogelijkheden in de buurt.

Beweeg-o-Theek

 

Check snel al ons sport- en spelmateriaal en reserveer direct en eenvoudig.

Ecsplore werkt in opdracht van de gemeenten SITTARD-GELEEN (uitvoering in samenwerking met SPRINT), BEEKDAELEN en STEIN
Ecsplore is onderdeel van MIK & PIW Groep | Disclaimer | Toegankelijkheidsverklaring | Produced by Produced by www.mediamens.nl www.mediamens.nl