Rijke Schooldag Schinveld / Bingelrade

Iedereen heeft een talent. Iets waar je in kan en mag uitblinken. Tijdens de Rijke Schooldag gaan we werk maken van je talent. Samen met toffe juffen en meesters hebben we dit programma samengesteld. Heb jij interesse voor muziek, tekenen, koken of heel iets anders? Je bent welkom in / bij:

Muziekatelier
 

Talentband

 

Groene werkplaats

 

Op het podium

 

De Talentstudio

 

 De Boekenclub 

 

Sportcampus

 

Muziekatelier
Het Muziekatelier is dé plek voor de muziekkunstenaars. Zingen, klanken ontdekken en geluiden maken, het kan allemaal. Beginners zijn van harte welkom!

Talentband
Voor beginnende én ervaren muzikanten. Bij de Talentband ontdek je telkens nieuwe instrumenten.

Groene werkplaats
Ben je graag in de natuur? Of wil je meer leren over groene thema’s? In de Groene werkplaats ga je aan de slag met dieren, planten en hergebruik.

Op het podium
Ben jij iemand voor op het podium? Doe mee aan drama, toneel en film om mensen te vermaken.

De Talentstudio
Sta jij liever achter een camera of fototoestel? Bij de Talentstudio zijn kinderen welkom die anderen in de spotlights willen zetten.

De Boekenclub
Ontdek hoe leuk lezen is bij het clubje voor boekenwurmen! Naar een verhaal luisteren, voorlezen of zelf leren schrijven? Alles kan. Doe mee en laat verhalen tot leven komen.

Sportcampus
De campus ademt sport en bewegen. En niet alleen in de gymzaal. Ook buiten of in de klas zet de Sportcampus je in beweging.

Weten wat er op het programma staat?

De spelregels nog even lezen? Dat kan hier.
Of direct aanmelden? Dat doe je via het inschrijfformulier!

De Rijke Schooldag wordt mede mogelijk gemaakt door de Gelijke Kansen Alliantie vanuit het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Gemeente Beekdaelen, Centrum voor Maatschappelijk Werk en Welzijnswerk (CMWW), Scholenkoepel Movare, Basisschool Schinveld, Basisschool De Zeveneik, Kinderopvang PLUK Schinveld en Bingelrade, Kinderopvang Kiekeboe Schinveld, Buitenschoolse opvang 't Kwetternest en Stichting Ecsplore. 

Contactpersoon