Wandel- en beweegtochten in de Westelijke Mijnstreek
maandag 19 april 2021

Wandel- en beweegtochten in de Westelijke Mijnstreek

Om ook in coronatijd ‘samen’ in beweging te blijven, organiseert Ecsplore de komende weken weer leuke wandel- en beweegtochten.

De tochten voeren u door mooie plekken. U kunt vertrekken in Elsloo, Stein of in verschillende stadsdelen in Sittard-Geleen. De lengte van de tochten variëren van 5 tot 7,5 km. Met een wandeltempo van zo'n 5 km per uur, bent u inclusief opdrachten en rustmomenten ongeveer 2,5 uur onderweg bij een afstand van 5 km.

Wandelen, met een sportief tintje
Onze enthousiaste begeleiders sturen u vanuit het door u gekozen vertrekpunt op pad met de route en aanwijzingen. Als extra uitdaging komt u onderweg enkele spel-en beweegopdrachten tegen die u zelfstandig of onder leiding van een spelbegeleider kunt uitvoeren. De beweegopdrachten zijn voor elk niveau geschikt. Zo krijgt uw wandeling een extra sportief karakter én worden uw hersens geprikkeld door de verschillende spelelementen.

Spelregels
In verband met de huidige maatregelen iss inschrijven (met maximaal 2 personen) in een bepaald tijdsblok tussen 9.30 en 14 uur verplicht.
Wilt u graag mee op pad, maar heeft u geen wandelmaatje? Laat het ons dan weten, wellicht kunnen we u met iemand in contact brengen. 

Voor meer informatie en om u aan te melden, lees dan hieronder per activiteit verder

2 en 3 juni - Stein en Elsloo

17 en 19 Mei - Sittard

14 en 16 juni - Geleen