Sportzone in Actie - Najaarsreeks

woensdag 3 november 2021 t/m woensdag 22 december 2021

8 weken lang, op 4 verschillende locaties in Sittard-Geleen staan er uitdagende en coole sporten voor je klaar! Denk aan Lasergamen, Mountainbike, Handbal, Bowlen en nog veel meer gave activiteiten.

Kom met ons In Actie tijdens Sportzone in Actie; van woensdag 3 november tot en met woensdag 22 december. Daar doe jij toch aan mee?!

Benieuwd naar alle activiteiten? Bekijk de flyer of scroll snel naar beneden!

Lees ook de spelregels van Sportzone in Actie!

---

We hebben besloten om de drie blokken samen te voegen tot één blok: van 14:00 tot 16:00 uur..

---

Woensdag 3 november: Lasergamen, Bubblesoccer en Voeding
Ben jij niet bang in het donker? Ga dan met ons de strijd aan en probeer het andere team te verslaan. Daarnaast ga je ondervinden hoe het is om te voetballen met een grote opblaasbal om je heen. Gezonde voeding is natuurlijk cruciaal voor een sporter. Samen gaan we gedurende een voedingsworkshop leren over gezonde voeding.

Locatie: Sporthal Munstergeleen, Pancratiusstraat 25, Munstergeleen

Woensdag 10 november: Zelfverdediging en Voetbal
Wist je dat het beoefenen van een zelfverdedigingssport een boost kan geven aan je zelfvertrouwen? Zoek het met ons uit tijdens deze stoere middag. Ook gaan we aan de slag met een voetbaltraining gegeven door de trainers van Soccerchampions!

Locatie: Sporthal Munstergeleen, Pancratiusstraat 25, Munstergeleen

Woensdag 17 november: Mountainbike en Voeding
Ben jij niet vies van een beetje modder en ben je een echte snelheidsduivel? Kom het uittesten onder begeleiding van een professionele mountainbiker.

Locatie: Watersley, Watersley 31, Sittard

Woensdag 24 november: Kampioenschappen Trefbal en Dans
Wij gaan je laten zien dat dansen niet alleen voor meisjes is maar zeker ook voor jongens! Onder begeleiding van een dansinstructrice gaan we de nieuwste danspasjes uitproberen. Tevens gaan we er tijdens deze middag achter komen wie de kampioen trefbal 2021 van Sportzone gaat worden.

Locatie: Laco Glanerbrook, Kummenaedestraat 45, Geleen

Woensdag 1 december: Handbal en Voeding
Handbal is een sport met veel snelheid en beweging. Vandaag maak jij kennis met deze supervette sport. Je krijgt een clinic van echte handbalprofessionals! Daarbij gaan we ook aan de slag met het maken van een gezond sporttussendoortje.

Locatie: Laco Glanerbrook, Kummenaedestraat 45, Geleen

Woensdag 8 december: IVY Climbing en Bowlen
Altijd al eens willen klimmen op een echte klimmuur? Dit is je kans. Samen met IVY Climbing ga je de hoogte in en leer je de greepjes van het klimmen. We gaan de uitdaging aan op de boulder wand en op de hoge wand! Als kers op de taart gaan we ook nog bowlen op een echte bowlingbaan!

Locatie: IVY Climbing, Milaanstraat 115, Sittard

Woensdag 15 december: E-gamen en Voeding
Hou jij van gamen én van sport? Dan is vandaag jou dag! Wij gaan vandaag aan de slag met het spelen van verschillende nieuwe en uitdagende games! Ook leren we over gezond eten en maken we een gezonde sportmaaltijd!

Locatie: Gymzaal Brouwerstraat 7, Geleen

Woensdag 22 december: Springkussenfestijn
We sluiten af met een knaller! Heb jij zin om met ons mee te gaan naar het springkussenfestijn? De hele middag alleen maar springen, rennen en hollen over super coole stormbanen en spellen spelen met iedereen!

Locatie: Gymzaal Brouwerstraat 7, Geleen

Amy Karel
Wil je meer weten?
Vraag het aan

Amy Karel Combinatiefunctionaris basisonderwijs06 - 13 29 92 43