Sportzone in Actie - Najaarsreeks

woensdag 3 november 2021 t/m woensdag 22 december 2021

8 weken lang, op 4 verschillende locaties in Sittard-Geleen staan er uitdagende en coole sporten voor je klaar! Denk aan Lasergamen, Mountainbike, Handbal, Bowlen en nog veel meer gave activiteiten.

Kom met ons In Actie tijdens Sportzone in Actie; van woensdag 3 november tot en met woensdag 22 december. Daar doe jij toch aan mee?!

Benieuwd naar alle activiteiten? Bekijk de flyer of scroll snel naar beneden!

Lees ook de spelregels van Sportzone in Actie!

---

!! Door de huidige coronamaatregelen worden de mogelijkheden voor kinderen om te sporten steeds kleiner. Gelukkig mogen wij wel nog doorgaan met onze programmering! Baal jij er ook zo van dat je niet meer naar je training kunt? Dat snappen wij heel goed! Daarom bieden wij de mogelijkheid om je nog aan te melden voor de laatste 3 activiteiten van Sportzone in actie 2021!

De komende weken gaan wij onder andere nog klimmen, bowlen, E-gamen en sluiten wij Sportzone in actie 2021 af met een springkussenfestijn! De tijden zijn van 14:00 – 16:00 op woensdagmiddag. De kosten voor de laatste 2 activiteiten bedraagt 10,-. Let op je schrijft je in voor alle 2 de activiteiten !!

Aanmelden kan via amy.karel@ecsplore.nl

---

Woensdag 15 december: E-gamen en Voeding
Hou jij van gamen én van sport? Dan is vandaag jou dag! Wij gaan vandaag aan de slag met het spelen van verschillende nieuwe en uitdagende games! Ook leren we over gezond eten en maken we een gezonde sportmaaltijd!

Locatie: Gymzaal Brouwerstraat 7, Geleen

Woensdag 22 december: Springkussenfestijn
We sluiten af met een knaller! Heb jij zin om met ons mee te gaan naar het springkussenfestijn? De hele middag alleen maar springen, rennen en hollen over super coole stormbanen en spellen spelen met iedereen!

Locatie: Gymzaal Brouwerstraat 7, Geleen

 

Amy Karel
Wil je meer weten?
Vraag het aan

Amy Karel Combinatiefunctionaris basisonderwijs06 - 13 29 92 43