Combinatiefunctionaris primair onderwijs

 Ecsplore zoekt een kandidaat voor de functie van:

Combinatiefunctionaris primair onderwijs
Voor 24 uren per week

 

Wij zijn MIK & PIW Groep.
Een maatschappelijke organisatie, waar meer dan 950 collega's vanuit 6 verschillende stichtingen elke dag met hart en ziel werken binnen de kinderopvang en sociaal werk. Met als doel: het vergroten van de kanskracht van de samenleving van vandaag en morgen. Ook hebben wij blijvend aandacht voor elkaars persoonlijke en inhoudelijke groei. Onze stichtingen Partners in Welzijn, Ecsplore, Centrum voor Jeugd en Gezin Westelijke Mijnstreek en Knooppunt Informele zorg zijn actief in het sociale domein. We doen dit samen met onze kinderopvangorganisaties MIK Kinderopvang en Spelenderwijs, waar de focus ligt op het bevorderen van een kansrijke start voor alle kinderen.Het bouwen, versterken en verbinden is onze kracht. Door het verbinden van kinderopvang en sociaal werk en door nauw samen te werken met verschillende (keten)partners. Met als kern de mensen uit de wijken en dorpen zelf, maar ook professionals uit onderwijs, Jeugdgezondheidszorg, gemeenten, zorg, woningcorporaties en kennisinstituten. Sámen realiseren wij sterkere wijken.

Wat ga je doen
Als combinatiefunctionaris op het primair onderwijs geef je uitvoering aan het totaal programma ‘in Actie’. Ons beweeg- en leefstijlstimuleringsprogramma op het primair onderwijs is een programmatische aanpak genaamd ‘In Actie’. 
Deze activiteiten kunnen een sportief, gezond en/of educatief karakter hebben. Enkele voorbeelden van deze programma’s zijn ‘Buurt in Actie’ en ‘Smart and Fit’
Zie het aanbod voor kinderen en jongeren op deze pagina op onze website website.Tevens behoort het begeleiden van vrijwilligers en/of stagiaires tot je takenpakket.

Verantwoordelijkheid en hoofdtaken  

  • Organiseren, ondersteunen en uitvoeren van het totaal programma ‘in Actie’ met activiteiten die een sportief, gezond en educatief karakter hebben (incl. screening, oudermarkten, workshops, gastlessen etc.);
  • Opstellen van een activiteitenplan t.b.v. deze activiteiten;
  • Het verzorgen van een financiële administratie van de activiteiten;
  • Opzetten en onderhouden van samenwerking op uitvoerend niveau;
  • Samenwerken met ouders, vrijwilligers en professionals uit andere organisaties;
  • Contacten leggen met de doelgroepen en signaleren van lokale wensen en behoeften;
  • Bespreken van de wensen, behoeften en aandachtspunten en deze vertalen naar nieuwe en/of aangepaste activiteiten of projecten;
  • Zorgdragen voor een goede pr en communicatie;
  • Bijhouden van een inhoudelijke en cijfermatige rapportage;
  • Doorontwikkeling van de huidige aanpak. 

Wat vragen wij
Natuurlijk heb je passie voor bewegen en een gezonde leefstijl. Je krijgt graag verantwoordelijkheid en kunt werken in een dynamische omgeving. 

Je hebt affiniteit met de doelgroep primair onderwijs. Je legt makkelijk contacten met de doelgroep, motiveert en stimuleert op basis van een juiste aanpak. Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van sport en bewegen, gezondheid en/of voeding. Je beschikt over goede sociale vaardigheden voor het opbouwen van een netwerk, het betrekken van ouders en externe samenwerkingspartners.

Daarnaast ben je communicatief sterk en gaat het verstrekken van informatie en coachen van medewerkers je goed af. Tevens ben je in staat om activiteitenplannen op te stellen. Je bent praktisch en resultaatgericht en kunt hierdoor goed organiseren. Je kunt jezelf omschrijven als proactief, zelfstandig, enthousiast en creatief.

Wat bieden wij
Een dienstverband van een jaar, met uitzicht op verlenging. Je gaat deel uitmaken van een team van enthousiaste en gedreven collega’s. Binnen dit team krijg je volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

De functie is ingedeeld in schaal 7 van de CAO Sociaal Werk. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%, een loopbaanbudget (LBB) van 1,5% van je salaris om je individuele inzetbaarheid te vergroten, vitaliteitsuren, 8% vakantiegeld, een vergoeding voor je reiskosten en een tegemoetkoming in de premie ziektekostenverzekering van 10 € per maand.

Solliciteren
Reageren kan tot 31 januari aanstaande. Stuur je motivatiebrief en cv naar peno@mik-piwgroep.nl 
Meer informatie nodig? Neem dan contact op met Dean Wolters, teamleider Ecsplore bereikbaar via T. 088-3650600 of e-mail dean.wolters@ecsplore.nl

Deze vacature wordt zowel in- als extern vrijgegeven. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.  

 

Contactpersoon