GEZOND IN ACTIE

'Gezond in Actie' voert de leefstijlinterventie genaamd LEFF uit. LEFF is een leefstijlprogramma, waar kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar én hun gezin gratis fitter worden en gezond bezig zijn. Onderzoek laat zien dat kinderen met LEFF weer lekkerder in hun vel zitten. Wereldwijd zijn ruim 65.000 kinderen én hun ouders je voor gegaan en op een leuke manier fitter geworden. En het programma werkt, al meer dan 10 jaar!

Bij LEFF gaan de ouders en het kind tien weken lang, twee keer per week aan de slag met voeding, bewegen en het maken van gezonde keuzes. Op een plek bij jou in de buurt, samen met andere ouders en kinderen uit je buurt. Met hulp van getrainde mensen. Je gaat samen op speurtocht door de supermarkt en ontdekt hoe je anders kunt eten. Terwijl de kinderen leuke actieve spellen doen, praten ouders met elkaar over wat zij moeilijk vinden aan gezond opvoeden en delen jullie samen de beste tips.

Waarom LEFF?
Lifestyle: Ontdek hoe jij als ouder met kleine veranderingen een groot verschil kan maken in jullie dagelijks leven. Dat hoeft niet veel tijd te kosten of duur te zijn. En het beste is: je hoeft het niet alleen te doen.

Energy: Van LEFF krijgt elk kind energie! Omdat je fitter en actiever wordt. Maar vooral omdat LEFF goed is voor het zelfvertrouwen van je kind. Weer lekker in je vel zitten en trots op jezelf zijn!

- Fun: Kinderen houden van de actieve spellen van LEFF, zelfs als ze niet van sport houden. Ze ontdekken hoe lekker gezond eten kan zijn. Geen strijd meer aan de eettafel!

- Friends: Bij LEFF zijn alle kinderen gelijk. Je maakt nieuwe vrienden! En kan meedoen met de leuke dingen die passen zijn/haar leeftijd.

Meer informatie
Het LEFF programma wordt uitgevoerd in de wijk Lindenheuvel. Wil je meer informatie over LEFF Lindenheuvel? Klik dan hier of neem contact op met de LEFF-coach: Sanne Hamers 06-40011496 / shamers@ecsplore.nl.

Beweegtest

 

Lees hier meer informatie over de beweegtest op het basisonderwijs

SCHRIJF JE METEEN IN VOOR EEN ACTIVITEIT

 

 

Beweeg-o-Theek

 

Check snel al ons sport- en spelmateriaal en reserveer direct en eenvoudig.

Ecsplore werkt in opdracht van de gemeenten SITTARD-GELEEN (uitvoering in samenwerking met SPRINT), SCHINNEN en STEIN
Ecsplore is onderdeel van PIW Groep | Disclaimer | Produced by Produced by www.mediamens.nl www.mediamens.nl