Wandel- en Beweegtocht - VV Sittard

zaterdag 12 juni 2021

Op 12 juni 2021 organiseert VV Sittard de Nationale Voetbaldag. TIjdens deze dag worden verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd, maar deze zijn niet enkel gericht op voetbal.

Vanuit Ecsplore worden er tijdens deze dag verschillende workshops en lessen georganiseerd voor jong en oud. Een van de activiteiten deze dag is een wandeltocht. Deze tocht voert u door mooie plekken in Sittard (Hoogveld, Limbricht en Limbrichterveld) en brengt u op een leuke manier in contact met de mogelijkheden in de wijk.

Het volledige programma van de Nationale Voetbaldag in Sittard is hier te vinden. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen voorafgaand of na de wandeling.

Vertrekpunten

12 juni 2021 -  Sittard - VV Sittard, Bradleystraat 21, 6135 CV Sittard

Spelregels
In verband met de huidige maatregelen kunt u zich inschrijven (met maximaal 2 personen) in een starttijd in een van de blokken van 30 minuten tussen 10:30 tot 12:00 uur en 14:00 en 15:30 uur.

Indien u wilt deelnemen, maar geen wandelmaatje heeft waarmee u graag wilt lopen. Laat dit ons dan weten, wellicht kunnen we u met iemand in contact brengen.

Wandelt u met ons mee?
U kunt zich hieronder inschrijven voor onze wandel-en beweegroutes. Na aanmelding krijgt u gelijk een bevestiging. Géén bevestiging ontvangen? Controleert u dan uw SPAM map.