healthyLIFE

Voor volwassen en senioren met een chronische beperking, bijvoorbeeld obesitas, artrose of diabetes, zijn veel van onze reguliere beweegactiviteiten minder toegankelijk. Speciaal voor deze kwetsbare mensen is healthyLIFE ontwikkeld, een aanpak die specifieke programma’s aanbiedt. Voorbeelden daarvan zijn de kleine beweeggroepen van 4 á 5 personen met individuele aandacht voor elke deelnemer.

Bewegen én gezond eten staan centraal. HealthyLIFE is daarmee een stimulans om uw leefstijl kritisch onder de loep te nemen; elke aanpassing daarvan kan immers al gezondheidswinst opleveren. Het doel is dat u na deelname kunt participeren aan de reguliere programma’s die wij en sportverenigingen aanbieden en dat u zelfstandig(er) door het leven kunt.

Om (gratis) mee te kunnen doen aan healthyLIFE, is een doorverwijzing nodig van de huisarts of praktijkondersteuner. Voor meer informatie over het programma en hoe u een aanvraag kunt doen, gaat u naar de aparte website van healthyLIFE.

Online beweeg- en leefstijlcoaching
Omdat wegens corona onze bijeenkomsten en lessen momenteel niet doorgaan, bieden we een serie video’s aan van leefstijlcoaches en beweegcoaches. Ook online kunt u op deze manier aan een gezonde en actieve leefstijl werken. Klik hier om naar de videoserie te gaan.

Contactpersoon